реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На хабарі затримали начальника управління

На Чернігівщині співробітники Служби безпеки та Державного бюро викрили на корупції начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Всім підприємцям, що займаються реалізацією виробленої ними продукції, відомо наскільки важко отримати всі необхідні дозволи, особливо для експорту. Цим і скористався чиновник.

Як повідомляє прес- служба СБУ, посадовець налагодив механізм систематичного вимагання грошей з бізнесменів. За хабарі зловмисник гарантував безперешкодне отримання дозвільних документів, необхідних для реалізації продукції, зокрема, забезпечення задовільного висновку лабораторії та видачу відповідного свідоцтва необхідної форми.
Правоохоронці задокументували декілька епізодів отримання грошей. Хабарника затримано «на гарячому» під час одержання ним чергового траншу від представника місцевого підприємства.

«Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу» - йдеться в повідомленніпрес- служби СБУ.



Теги:Держпродслужба, СБУ, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar