реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Подорож на фронт: попри незрозумілу гру міністрів, хлопці воюють за Україну

Активісти та очільники Прилуцької міської та районної організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Іван Тютюнник та Юрій Щербина разом із місцевими волонтерами повернулися з триденної поїздки на Донбас. Націоналісти відвідали шість підрозділів та доправили чергову допомогу бійцям, які героїчно воюють в Донецькій області.

Всі територіяльні громади Прилуччини, що на Чернігівщині, установи та організації району долучилися до акції "Посилка воїну АТО на Масляну". Відправку формували зі страв традиційної домашньої кухні (млинці, вареники, різноманітні солодкі гостинці), теплих речей, ковдр, матраців та маскувальних сіток, сплетених в ході акції "зав'яжи стрічку". До посилок були вкладені листівки, малюнки та обереги, виготовлені школярами району. Кожна посилка була підписана теплими словами та найкращими побажаннями для наших воїнів.

Перед поїздкою відслужили молебень за подорожуючими. Благословив настоятель собору Різдва Пресвятої Богородиці (УПЦ КП) отець Віталій Юрочко.

За період поїздки націоналісти відвідали бійців шести батальйонів, серед них і свободівців у батальйоні "Січ".

"Бійці вдячні за нашу підтримку, адже кожна посилка – це знак того, що про них пам'ятають, піклується, що вони не залишені напризволяще. Ці хлопці кожного дня дивляться в очі смерті, ризикують власним життям і їм потрібно знати, що це все недарма, що вдома вірять в них та в перемогу. У забутому державою краї, де точиться війна, наші захисники щоденно стикаються з занедбаним побутом та безглуздими наказами командирів, тому підтримувати їх бойовий дух є обов'язком тих, хто зараз не на передовій. Ніхто не має права відгороджуватися від подій на сході нашої країни, адже просто зараз гартуються справжні українські воїни та справжня вільна Україна. Саме зараз кожен повинен вирішити, чи бути господарем на своїй Богом даній землі або бути рабом"", – говорить керівник Прилуцької районної організації ВО "Свобода" Юрій Щербина.

Близько п'яти тон різноманітної допомоги доставили цього разу в район Маріуполя, Волновахи та Дебальцевого.

"Більше за все бійці радіють дитячим подарункам. Передусім беруть їх, ретельно вивчають та зберігають у спеціяльно відведеному місці. Ми зустріли справжніх героїв, на прикладі яких необхідно виховувати наших дітей. Попри недолуге керівництво держави, незрозумілу гру міністрів та офіцерів хлопці не втрачають настрій та вірять у перемогу", – повідомив керівник Прилуцької міської організації ВО "Свобода" Іван Тютюнник.

Прес-служба ВО "Свобода"



Теги:Прилуки, батальйон Січ, свобода, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar