реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Податок на город

Українців, у яких є городи, блаЗЕні змусять платити податки.

Зараз за законом можна володіти ділянкою до 2 га, вирощувати продукцію, продавати її і не платити податків. Новим же законопроектом від ЗЕ, площа неоподатковуваного ділянки хочуть обмежити до 50 соток, а платити податок будуть всі, в незалежності від того, чи продають вони продукцію, чи ростять для особистих потреб.
Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики підтримав законопроект №5600 , який повинен внести зміни до Податкового кодексу. Зокрема, народні обранці збираються зменшити розмір ділянок для ведення особистого господарства.

Згідно зі змінами, які пропонує закон №5600, встановлюється мінімальне податкове зобов'язання для власників ділянок понад 50 соток, які ведуть на них особисте господарство . За кожен гектар понад цю норму громадянам хочуть встановити податок - 5% від його оціночної вартості, в середньому цей податок буде в районі 1500 грн з гектара .

Мінсоцполітики перенесло обіцяне на 1 липня підвищення пенсій на 400 грн для пенсіонерів старше 75 років, на 1 жовтня, через брак коштів у держбюджеті.

Тіньова економіка в Україні зросла до 30% ВВП , у порівнянні з 27% ВВП в 2019 році.- Мінекономіки.

ЗЕленський підписав закон, яким виводить 100 млрд грн (це 10% бюджету!) в обхід тендерів робіт з будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва, а також робіт і послуг на 5,4 млрд грн для підготовки і проведення заходів щодо відзначення 30-ї річниці Незалежності України.

ЗЕленський підписав закон про «Податок на Google»
ЗЕленський за період свого преЗЕдентства вже порушив Конституцію України 38 разів, а обіцянки не міряно...

Зиновій ГУЗАР



Теги:Земля, команда ЗЕ, нові податки, Зиновій Гузар, особисте господарство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar