реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Подарунок на іменини

Сьогодні отримав останній (щонайменше, як я думаю) подарунок на цьогорічний день народження: набір марок "Пам'яті Української Далекосхідної республіки" від "Укрпошти".

Рік тому згадка про Українську Далекосхідну республіку, з подачі адміна російської "Вікіпедії", була видалена з Українська Вікіпедія. Позиція ж держави Україна щодо Української Далекосхідної республіки ґрунтується на тому, що, мовляв, тема не вивчена, а на Далекий схід Росії у сучасних умовах ніхто не поїде (я, звісно, про це писав. Якщо комусь цікаво, тут https://djohnni.medium.com/̶у̶к̶р̶а̶ї̶н̶с̶ь̶к̶а̶-̶д̶а̶л̶е̶к̶о̶с̶х̶і̶д̶н̶а̶-̶р̶е̶с̶п̶у̶б̶л̶і̶к̶а̶-e85c2b46b38f?source=user_profile---------5---------------------------- докладніше).

Але для мене, українця з Росії, спроба (хай й не вдала, й не доведена не те що до кінця, а хоча б до половини) побудови української державності на теренах сучасної Росії є дуже важливою історією, про яку не можна забувати.

Отже, ці марки проекту "Власна марка" - вдалий подарунок до 104-річчя створення Тимчасового Далекосхідного Українського крайового комітету, мого 31-річчя та 30-ої річниці Незалежності України.

Сєргєй КАРАСЬ



Теги:Сєргєй Карась, розпад Росії, марки, Далекосхідна республіка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar