реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хто, чому і за скільки поливає брудом Атрошенка?

Цей матеріал надійшов в останні дні перед виборами. Але, щоб не створювати думки, що редакція веде кампанію проти одного кандидата і за іншого, та зважаючи на різкість висловлених автором оцінок, до виборів його вирішено на сайті не розміщати. тепер же, коли вибори, слава Богу, позаду, вважаємо, що автор має право на обнародування своєї позиції.
Автор - відомий у місті Чернігові політик і громадський діяч, колишній військовий льотчик, підполковник у відставці,я що зараз знову призваний на військову службу. Він перебуває у зоні АТО і сказав, що готовий у режимі скайпу чи телефонному режимі підтвердити висловлені тут звинувачення. У свою чергу, редакція готова розмістити заперечення чи пояснення критикованої сторони.

Останніми тижнями чернігівці спостерігають справжню політичну «війну» проти народного депутата Владислава Атрошенка. Десятки проплачених мітингів, купа брудних листівок, виступи діячів від політики різного ґатунку в ефірі Савіка Шустера та на інших центральних каналах...
Хто стоїть за цією «війною»?

Прилучани В. Дубіль, А. Мірошниченко, С. Варнавський та О. Авер’янов в 90-х створили організоване угрупування «Європа», ім’я якого походить від однойменної назви колишнього нічного клубу в центрі Прилук, навколо якого було дуже багато історій, пов’язаних з наркотиками та вбивствами.

Пізніше «Європа» стала бізнес-групою, привласнивши біля 10 різних підприємств, керівники яких зникли або загинули при невідомих обставинах (Прилуцька птахоферма, підприємства текстильної промисловості тощо). Починаючи з 2006 року, ця організована група прийшла в політику.

- Валерій Дубіль та «Європа»
Прилуцьке угрупування «Європа» давно відоме своїми темними справами на Чернігівщині. Крім того, її керівники активні на політичній ниві. Звісно, заради впевненості в нашій мінливій політиці та тотального контролю за владою вони розклали свої яйця в різні кошики. Війна проти Атрошенка вже коштує Дубілю 10 мільйонів!
На цю «війну» Дубіль витрачає мільйони. Спостерігачі оцінюють, що «європейці» лише за останній місяць витратили понад 10 млн. грн.

- На що вони йдуть ці 10-15 млн?
Створено 4 люстраційні комітети та організацію «Грім», працівники яких щедро оплачуються особисто Дубілем. Вони цього не приховують. На зустрічах з журналістами зізнаються, що дуже поважають Дубіля та отримують від нього підтримку. За кілька місяців лише на зарплати цим діячам Дубіль витратив 1 млн гривень. Якщо додати до цього оренду офісів, охорону та техніку - цю суму можна помножити на 2. Ще мінімум 1,5 млн гривень було витрачено на друк та поширення «Люстраційного бюлетеню», який поширюється в Чернігові. Додаємо різноманітні акції («Автомайдани», пікети офісів, «люстраційні дошки», поїздки в Київ під Адміністрацію Президента) і маємо близько 4 мільйонів гривень.

Також Дубіль щедро платить своїм «технічним кандидатам», які балотуються по округу 206 та займаються лише тим, що агітують проти Атрошенка (це Поліщук, Корж, Аверченко та Коваленко). Один із них проговорився про гонорар в 50 тисяч доларів. Якщо помножити це на 4 та перевести в гривні, отримуємо ще 2,8 млн.

Окремо оплачують ефіри проти Атрошенка на центральних телеканалах. Медіа-експерти знають, що участь в студії Савіка Шустера коштує від 200 тисяч, а під час виборів ця цифра збільшується. Глядачі цієї програми бачили, як в останніх двох випусках цієї програми різні діячі обливали брудом Владислава Атрошенка. Якщо додати до цього замовні сюжети на інших центральних каналах, маємо ще мільйон, який витратив Дубіль на війну з Атрошенком.

Окремо оплачуються політтехнологи, яких спеціально для війни проти Атрошенка Дубіль привіз із Росії. Заробітчани з Нижнього Новгорода працюють в штабі Дубіля з липня. 4 місяці їх роботи, утримання на різні акції, які вони накреативили, обійшлися «європейцям» близько 2 млн. Сюди ж відносимо кол-цетр, який щодня обдзвонюють сотні чернігівців і по телефону зачитують підготовлені «темники».

Таким чином, лише поверховий та досить скромний підрахунок показує, що на війну проти Атрошенка Дубіль вже витратив більше 10 млн гривень.

При цьому, кандидат від Дубіля по 205 округу Дериземля в своїй рекламі звітує, що витратив на підтримку АТО біля 200 тис гривень. Це в 50 разів менше, ніж Дубіль витратив на спроби дискредитувати Атрошенка. За такі кошти можна було б повністю одягнути та озброїти більше 1000 військових або придбати для армії 5 нових БТР.

Борис БОЙПРАВ






Теги:ОЗУ, Прилуки, округ 206, Дериземля, Європа, Атрошенко, округ 205, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Дубіль не янгол, але Атрошенко зовсім не святий, продався Ригам, голосував за закони 16-го, рейдерство, підкуп виборців і т. п.
avatar
2
Сайт продажний, газета продажна, одним словом ГІВНО
avatar
3
Volodumur  - якби ж ти, аноніме, знало, що газета не виходить уже від паски, то менше б і гівна розкладало...
avatar