реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

По кому мали стріляти 300 російських автоматів?

Служба безпеки України в Луганській області затримала та роззброїла чисельну глибоко законспіровану диверсійну групу.

Група зловмисників планувала 10 квітня здійснити збройне захоплення влади в Луганській області із залякуванням мирного населення та застосуванням зброї і вибухівки. Про це повідомила прес- служба СБУ.

За результатами масштабної спецоперації СБУ затримала 15 активних учасників диверсійної групи, вилучено 300 автоматів, 1 протитанковий гранатомет, велику кількість гранат, 5 пістолетів, пляшки з запалювальною сумішшю, значну кількість гладкоствольної та холодної зброї.

У взаємодії із прокуратурою Луганської області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів передбачених статтями 113 (диверсія), 111 (державна зрада). Тривають затримання та обшуки в місті Луганську та семи районах області.

Раніш в мережі інтернет поширювалося звернення якихось молодиків у масках, що називалися "самообороною Юго- Востока", які заявляли про готовність до партизанської війни проти України. Схоже, їх і затримано, адже зараз з'явилося звернення такого собі Валерія Дмитровича, який поскаржився на міліцію, що проводить арешти. І назвався головою Союзу ветеранів повітряно-десантних військ Луганської області. Він закликав "все, що планували на 6 квітня" втілити.



Теги:сепаратисти, самооборона Юго- Востока, ветерани ВДВ, СБУ, Луганська область


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Тепер зрозуміло, що планували!
avatar