реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

По колу бігали... гроші й меблі

Оригінальний спосіб використання бюджетних коштів встановили працівники Контрольно-ревізійного відділу в м. Чернігові при ревізії фінансово-господарської діяльності квартирно-експлуатаційного відділу (м. Чернігів), підпорядкованого Міністерству оборони України.
Як показала ревізія, у 2009 році за пропозицією вищого керівництва квартирно-експлуатаційний відділ (м. Чернігів) без потреби у бюджетних асигнуваннях профінансували на 85 тис. грн. Аби той придбав на цю суму меблі. Проте не для чернігівських військовиків. А (яка честь!) для зали нарад з керівним складом Міноборони у будівлі, де розташовується Об’єднане оперативне командування!
Згідно з первинними обліковими документами стіл директорський вартістю 15,58 тис.грн., тумба вартістю 4,9 тис.грн., диван вартістю 2,2 тис. грн., крісла вартістю від 1,1 тис. грн. до 2,4 тис. грн. та інші меблі були закуплені в Києві, доставлені(!) до Чернігова, а потім… знову поїхали до столиці.

Цікаво, що учасники цієї хитромудрої господарської операції подбали про те, щоб усі первинні документи щодо придбання та передачі матеріальних цінностей були оформлені з дотриманням законодавства.

Та чому ж бюджетні кошти та матеріальні цінності зробили таке коло? Про це можна лише здогадуватися.

Довідка. Згідно з Положенням квартирно-експлуатаційний відділ (м. Чернігів) здійснює квартирне забезпечення військових частин, розташованих на території Чернігівської області.

Тетяна КАЛІНІЧЕНКО,
начальник КРВ в м. Чернігові




Теги:військові, Міноборони, КРУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar