реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Плюс 13 за добу

Чим масовіше проведення тестування - тим більше виявлених випадків зараження (але не хвороби!) на короновірус. Так на Чернігівщині додалося 13 нових випадків

– Вчора нами було прийнято рішення провести ПЛР-дослідження всьому персоналу інфекційного відділення Прилуцької міської лікарні, а також всім іншим медпрацівникам лікарні та членам мобільних бригад, які контактували з хворими на коронавірус, – повідомив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко. – Завдяки цьому вдалося виявити коронавірус у трьох медичних працівників, які надавали допомогу жінці, яка позавчора померла у Прилуцькій міській лікарні. Вживаємо всіх заходів для недопущення поширення хвороби,– зазначив він.

Ще один випадок: коронавірус виявлено у хворого, який був госпіталізований до Прилуцької міської лікарні напередодні. Таким чином, у Прилуках зафіксовано 4 випадки коронавірусу.

Крім того, коронавірус виявлено у шістьох мешканців села Журавка Варвинського району. Усі вони контактували із жінкою, яка померла (члени родини, сусіди).

Також коронавірус виявлено у двох жителів Варви.

Один випадок коронавірусу є в Мені.

Усім госпіталізованим надається необхідна допомога.

Працівники Чернігівського лабораторного центру проводять епідрозслідування, визначають коло контактних осіб. Першому колу контактів проведуть ПЛР-тестування.

Таким чином, на сьогодні в області 35 підтверджених випадків коронавірусу, з них 2 – летальні.

6 пацієнтів одужали і вже виписані з лікарень.

За минулу добу у Чернігівському лабораторному центрі зроблено 124 ПЛР-дослідження.

За повідомленням депаратамеенту інформаціної політики Чернігівської ОДА



Теги:інфекція, Прилуки, Варва, моровиця, мена, ПЛР-тест


Читайте також



Коментарі (0)
avatar