реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

План "Чєво ізволітє?"

Тепер стає зрозумілим, чому, прости Господи, дипломат Єрмак, який став ще й головою ОПУ, на зустрічі з іноземними послами прагнув скасувати поїздку Порошенка на Мюнхенську безпекову конференцію.

Саме для того, щоб оцей ублюдочний план 12 кроків не був торпедований. Інакше, який сенс перешкоджати Порошенку? Тим часом, Порошенко туди поїхав і домігся, щоб цей документ не лише не ухвалювався як документ конференції, але і взагалі зник із сайту заходу, як я розумію, взагалі знятий з порядку денного.

Цей план уже не просто суперечливий, не досконалий, з підводними каменями, котрі можна обійти і використати собі на користь. Цей план відверта капітуляція України. Там жодного слова нема про виведення російських військ. Зате там є пункт 12, який передбачає, що Україна питання нашої ідентичності має узгоджувати з усіма своїми сусідами. Це саме те, з чим Росія з Путіним на чолі воює - з нашою ідентичністю. Недарма уйло постійно повторює, що ми практічєскі адиннарот. Пригадуєте, коли міністреством освіти керував Табачник, то він разом з Москвою ставив питання про те, що ми маємо видавати спільний з Росією підручник історії - оце саме воно. Коротше, аналізувати цю писанину від Філіпчука я не буду. Ще раз повторю: документ ублюдочний.

Зважаючи на поведінку Єрмака, він його підтримує. Це значить, що на чолі офісу Зеленського усівся такий великий, такий поважний носій хохляцько-малоросійської ідентичності. Він готовий прогнутися перед Кремлем у позі "Чого зволите?" і виконати всі його забаганки. Власне, такий світогляд характерний і для самого Зеленського.

Додам трохи реклами. Уже практично готова для друку моя наступна книжечка козюльок-епіграм під назвою "Янелох". Коли вийде - неодмінно дам знати.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, Петро Порошенко, Мюнхен- 2020, Андрій Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar