реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Післявиборче "азохен вєй"

Звісно, ойкати - простіше. А ви хіба не знали про дебілізацію населення, чим успішно десятиліттями займалися телевізор (читай - олігархи неукраїнські) і влада (дуже часто, крім президентств Ющенка і частково Порошенка, неукраїнська)?! Ще в 90- х роках я в "Голосі України" друкував велику статтю про телевізор як дебілізатор Та хто там читає тії статті?!

Тож тепер, щоб не соплі жувати і мокроту розводити - трохи оптимістичного. Ви уявляєте реакцію сьогодні увечері і завтра вранці на Москві? Анє в растєрянності! Вродь і їхня Юля пролетіла, і ненависний Петро мало набрав, і проросійський єврей на першому місці ("Я єврєй, паєтаму буду гаваріть па- русскі". Мішіґене ти, а не єврей!). І шо ж тепер їм робить?

Відтак - будуть три тижні вичікувати. Війна стопориться... Швидко переформатовувати плани в імперії не вміють - така природа імперії.

Тепер все залежить від інстинкту самозбереження української нації.

Після цих виборів світове єврейство повинно не тільки викреслити Україну зі списку антисемітських країн, а й оголосити її єврейолюбною - майже нарівні з Ізраїлем. Бо ж із трьох фаворитів президентських перегонів двоє - галахічна єврейка "Тимошенко" та руськоговорящій єврей Зєлєнський ("я єврєй, паєтаму буду гаваріть па-русскі" - його слова). Та й Порошенка Вальцманом обізвали, хоча євреї тільки підсміюються, бо такого прізвища у їх кондуїтах нема...

Щоправда, в Ізраїлі жоден українець чи просто неєврей не може й думати про президентство, а кількість арабів у кнесеті строго обмежена (7 штук), але то такоє... Україна просто в рази демократичніша за Ізраїль. А ви все "треба брати приклад з Ізраїлю, бо він воює...".

Як там Леся Українка писала про Україну, що "колись боролась, як Ізраїль"? На калєні перед путіним і азохен вєй!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:антисемітизм, вибори 2019, Леся УКРАЇНКА, кнесет, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar