реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Підроблена санкнижка - в дитсадку

Прокуратурою міста Чернігова здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні про надання за місцем роботи підробленої особистої медичної книжки працівницею дитсадка. Правопорушення було виявлене працівниками правоохоронних органів міста і внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На жаль, в обласному центрі це вже другий подібний факт. У жовтні минулого року надання підробленої медичної книжки було виявлено в іншому дошкільному навчальному закладі Чернігова.

Особу, яка надала цей підроблений документ, у грудні судом визнано винною з призначенням покарання у вигляді штрафу 510 гривень. Також засуджену особу судом зобов’язано оплатити процесуальні витрати у 391 гривню ‒ вартість двох експертиз.

Про це повідомила перший заступник прокурора м. Чернігова Анастасія Симоненко.

‒ Це злочини невеликої тяжкості, але вони становлять суспільну небезпеку у зв’язку з тим, що медогляд належним чином не проходили саме працівники дитсадків. На людей, які працюють з дітьми, покладаються особливі сподівання. Те, що небезпечний прецедент повторився, змушує говорити про недостатність належної виховної роботи з працівниками закладів освіти після першого випадку. Прокуратура сприятиме тому, щоб це було виправлено, ‒ додала вона.

Прес-служба прокуратури м. Чернігова



Теги:прокуратура Чернігова, санітарні книжки, дитсадки Чернігова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar