реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Любителя золотих ланцюжків можуть посадити на 6 років

Більше 7 місяців вулицями міста Чернігова розгулював злісний грабіжник, «любитель» золотих ланцюжків, який зриваючи з жінок золоті прикраси серед білого дня, тримав у страху жінок міста Чернігова.

Як повідомив сам зловмисник, свою так звану «роботу» він розпочав навесні 2015 року, коли потеплішало, жінки познімали верхній одяг і йому добре вдавалося розгледіти та оцінити золоті ланцюжки, які жертви носили поверх одягу, чим і приваблювали любителя легкої наживи.

Його обранками ставали жінки різного віку, навіть неповнолітні та пенсіонери. В цілому, викрадене майно оцінене в 85 тис. грн.

Виявилося, хлопець неодноразово був засуджений за численні крадіжки та наркотики, і перебуваючи на іспитовому строку та розуміючи невідворотність реального позбавлення волі, вчиняв все нові і нові злочини.
Через жагу до здобуття легких грошей, чоловік знехтував всіма шансами виправити свої помилки……

Так, завдяки принциповій позиції слідства та прокуратури зловмисника на початку січня на весь час проведення досудового розслідування та судового розгляду ізольовано від суспільства і на даний час він тримається під вартою.
25.02.2016 Чернігівською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт, в якому нараховується більше 20 епізодів за ч. 2 ст.186 КК України.

Тепер ланцюжковому злочинцю загрожує до шести років позбавлення волі.

Прокурор Чернігівської місцевої прокуратури А.М. Вахонєва



Теги:прокуратура Чернігова, Кримінал, грабіжник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar