реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Підпис Кучми - підпис зради

Все стало на свої місця: гроза і підпис Кучми/Зеленського

Вона була геть незвичною - спершу свинцевим блиском та ще й так часто світькало десь аж за Дніпром, наче аж десь у білорусів, без звуку - так наче горіла трансформаторна станція. Поступово все це наблизилось і виявилося грозою останнього вересневого дня. Уже зі звуком, що не встигав за сполохами. Незвична гроза.

А сьогодні стало відомо про підписання Кучмою "формули Штайнмайєра" у Мєнську по капітуляції України на Донбасі. Творець олігархічної системи (взагалі- то він був ширмою, але його іменем творився дерибан), винуватець нападу Росії на Донбасі (Януковича ж таки ставив він, хоча приписали це пропагандони Ющенку), послідовний щодо вічного служіння Москві і єврейським олігархам (зять - Пінчук один з них)...

Незвична гроза і підпис зрадника. Дійсно: яке в народі - таке і в природі.

Василь ЧЕПУРНИЙ

“Формула Штайнмайера”, на яку згодилась нова влада, – це вибори на окупованих територіях без участі України. Виконання законів України має “гарантувати” ОБСЄ, яка ДОСІ впритул не бачить там російської армії. І не побачить. А для більшої “гарантії” виконання законів України звідти мають відвести подалі українські війська. Процес "розведення" вже почався.

Після легітимізації перевдягання бойовиків з камуфляжів у костюми депутатів ці території мають затягнути в українську політику. Чекайте бойовиків, які вбивали українців, на ваших телеекранах та у парламенті. Тепер вони нам розказуватимуть як нам жити. “Формула Штайнмайера” - це шлях не до миру, а до більшої війни.

Сергій ТАРАН

1 . Це план Путіна.
2. Це односторонні зобов‘язання України, на нас покладають відповідальність за не нами розв‘язану війну.
3. Безпековий , КЛЮЧОВИЙ блок, зник. Залишився тільки політичний .
4. Закон про особливості місцевого сасорвдУвання приймався на три роки, а не на постійній основі.
5. Всі попередні роки нам вдавалося не потрапити і пастку Кремля. Тепер нас туди затягують.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:перемога Зеленського, російсько - українська війна, формула Штайнмайєра, Кучма


Читайте також



Коментарі (0)
avatar