реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Підлітки обороняли військовий аеродром

238 старшокласників Чернігівщини пройшли польові навчання з вивчення предмету «Захист Вітчизни». Заняття з тактичної, вогневої, прикладної, фізичної підготовки, основ цивільного захисту та медичних знань, та найбільш цікаве для хлопців – стрільби з автомата, - все це наповнило час перебування на зборах школярів напруженими годинами.

Та спершу вони разом з учасником АТО, представником Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Альбертом Черешком і батьком загиблого героя російсько- української війни Миколою Шанським вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які загинули в боях на території Донецької та Луганської областей.

Як повідомляє прес- служба міністерства оборони, учні переглянули фільм Ахтема Сеїтблаєва «Кіборги. Герої не вмирають» та поспілкувалися з воїнами і свідками події на сході України.

Навчально – польові збори завершилися марш- кидком та військово- тактичною грою, де за легендою школярі обороняли військовий аеродром під Черніговом «Півці».
"Голос України"



Теги:російсько- українська війна, Захист Вітчизни, Півці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar