реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Піца "Базису"

До весни 36 днів. А "базованій" піцерії Чернігова цього року, виявляється, буде 30 років (відкрилася в 1994)

А самій оцій диво-піці - ще більше. Віккі каже, що рецепт був розроблений ще в 1986...

Допис не на правах реклами, а за правом корінної жительки Чернігова. Бо, мабуть, більшість чернігівців принаймні раз куштували "піцу" від Базису. Це така наша місцева "база". Звичайно, частина з тих, хто спробував, зробив це вперше і востаннє. Але не я.

Можете вважати мене збоченкою, інколи мені хочеться з'їсти оцей неперевершений виріб: дивну суміш великої оладки, змащеної олією, майонезом, кетчупом із шматочками ковбаси (чи хто що любить), із міцним ароматом часнику. ((Якщо після прочитання не побігли замовляти - у вас нема серця ))

Коли з'явилися в продажу ці маленькі пляцики з начинкою, названі піцею, у нас не було зайвих коштів. Та й коли піцерію відкрили в 1994, - теж.

А от пізніше в 2000-х ми часто сім'єю ходили їсти піцу. У старшого Макса інколи вона і бульйон - це був обід.
І от що дивно: багато страв нашого дитинства, особливо всякі салати з майонезом, голубці, вареники, смажене сало, - діти не їдять. Кажуть "фу, яке жирне". А базована піца їм нормальна



Теги:щоденники війни, піца, Ірина Ломонос


Читайте також






Коментарі (0)
avatar