реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Піар навколо збитого "Кинжала"

Щойно керівник Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук таки підтвердив очевидне - наші ППО в ніч з 3 на 4 травня збили аналоговнєтний "Кинжал" над Києвом.

Вітаю всіх з цією історичною подією.
Однак питання, чому речник ПС Ігнат двічі спростовував це збиття і ще наїжджав на журналістів, які по відкритим фоткам все визначили - лишається.

Так ось - маю версію. Цілком вірогідно, що це був тиск ОП на військових. Єрмачня побоялася, що скажуть - ось, мовляв, поставили "петріот" Київ обороняти, свою дупу берегти. А вся решта країни не захищена. От і не хотіли до останнього, щоб військові це визнавали.

Плюс не сумніваюся, що на питанні хотів попіаритися єрмак. А тут інфа пішла в народ - і вже не б вийшло як завжди свій блювотний піар видати. Тому й почали тиснути на ПС - мовляв, не кажіть.

Так, є ще версія, що типу самі військові не хотіли палити цей "петріот". Хоча очевидно, що рашисти відслідковували запуск супердефіцитної ракети. І не могли не розуміти, що якщо вона не попали в ціль - значить, збити її міг тільки "петріот". Тож, все ж думаю, що дивна поведінка пана Ігната викликана не військовими причинами.

І так - прикриття столиці є дуже природним і правильним рішенням з усіх точок зору.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:російсько - українська війна, Єрмак, ППО, Богдан Буткевич, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar