реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ніч стійкості і ранок гніву

Знову масштабна російська атака на Київ і Харків. Спершу летіли "шахеди", які наша оборона збила всі. Але далі сунули ракети від великого "братського народу", що несли на собі признаки "вєлікай гуманістічєскай культури".

Київська міська військова адміністрація повідомила, що сили ППО збили понад 60 ракет Х-101/Х555Х-55 та десяток "Кинджалів". Земля сотрясалася. Весь Київ був під російським розстрілом.

Однак внаслідок такої масованої ракетної атаки в столиці, на жаль, є руйнування житлової забудови, пошкодження інфраструктури. Є потерпілі.

"Особливо страшні наслідки в Солом’янському районі. Там зафіксовано загоряння багатоповерхових житлових будинків. Вогонь заблокував людей на поверхах. Бійці ДСНС проводили деблокування та евакуацію людей", - додав Попко.

Попередньо, вже виявлено понад 25 постраждалих. Ці дані ще уточнюються.

Польща з переляку підняла в повітря літаки F-16. Літаки, яких гостро потребує українська армія... І та ж таки Польща продовжує блокувати кордон для українських фур.

Бог має по почуття гумору - одна з кацапських ракет впала в російському селі Петропавлівка Воронезької області. Не долетіла... Губернатор області визнав, що то була таки російська ракета, яка "здійснила аварійне сходження"...



Теги:ППО, російсько - українська війна, ракетна атака, Київ, ДСНС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar