реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Пес Джессі має нюх на наркотики

220 грамів речовини рослинного походження, за попередньою оцінкою - маріхуани, намагався перемістити через україно-білоруський кордон громадянин України, який слідував до Білорусі в автобусі «Чернігів-Гомель».

Речовину виявили у ході проведення спільних заходів у пункті пропуску «Нові Яриловичі» працівники Чернігівської митниці, Управління Служби безпеки України у Чернігівській області та прикордонники. Водію та пасажирам рейсового автобуса, що слідував з України до Республіки Білорусь, було запропоновано заповнити пасажирські митні декларації, в яких жоден з опитаних не заявив, що переміщує заборонені предмети. Проте, коли спільна оглядова група у складі митників та прикордонників почала проводити огляд салону автобуса та речей пасажирів, службовий собака митниці Джессі зреагувала на поліетиленовий пакет чорного кольору одного з пасажирів. Під час детального огляду вмісту пакету співробітниками митниці було вилучено з нього дві пачки чаю відомих марок. При подальшому огляді було з'ясовано, що у пачках знаходиться дрібно помелена речовина рослинного походження зеленого кольору, зовні схожа на маріхуану. Власником пакету виявився 18-річний юнак, який заявив, що переміщував «чай» на прохання сторонньої особи.

Працівниками митниці був застосований експрес-аналізатор «Сигма», який показав, що вилучена речовина є наркотичною. Відносно громадянина порушено адміністративну справу за статтею 352 Митного кодексу України.




Теги:контрольно-пропускний пункт, аналізатор Сигма, маріхуана, Нові Яриловичі, Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar