реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Знову наркотики на кордоні

Контрабандну «мандрівку» наркотичної речовини припинили у пункті пропуску «Нові Яриловичі»

Кримінальну справу за фактом контрабанди наркотичного засобу порушено Чернігівською митницею відносно громадянина Республіки Білорусь.

13 березня 2011 року в зону митного контролю митного поста «Нові Яриловичі» Чернігівської митниці заїхав рейсовий автобус «Чернігів  Гомель», що прямував з України до Республіки Білорусь. В якості пасажира в автобусі слідував громадянин Республіки Білорусь 1985 року народження. По закінченню проведення усного опитування пасажирів автобусу в перебігу прикордонно-митного огляду багажу даного пасажира у підкладці лямки рюкзака коричнево-зеленого кольору співробітниками митниці та прикордонниками було виявлено прихований від митного контролю паперовий згорток з речовиною рослинного походження коричневого кольору, паперовий згорток та прозорий поліетиленовий пакет з насінням сірого кольору.

Молодий чоловік повідомив, що не заявив про наявність у нього марихуани під час усного опитування, тому що злякався. Зазначену речовину йому подарували в Індії, де він знаходився на відпочинку. Також громадянин зізнався, що вживає марихуану вже близько п’яти років. Виявлена речовина була вилучена співробітниками митниці та направлена на експертизу. Висновок експертів встановив, що надана на дослідження речовина рослинного походження (верхівка з листям) зеленого кольору має анатомо-морфологічні ознаки рослини коноплі, містить тетрагідроканабінол і є особливо небезпечним наркотичним засобом — каннабісом.
Кримінальна справ порушена за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 305 КК України.

Прес-служба Чернігівської митниці




Теги:митниця, наркотики, Нові Яриловичі, Індія, Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar