реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Перші безкоштовні акти на землю видано!

Перші в області чисто безкоштовні акти на право власності на земельну ділянку видані в с. Талалаївка Ніжинського району

Згідно Постанови КМУ № 844 від 05.08.09 року «Про безкоштовне оформлення права власності на земельні ділянки» селяни мають право отримувати Акт на право власності на земельну ділянку не затрачаючи на це великої кількість зусиль та грошей, як це було раніше.
Процедура оформлення виявилася дійсно дієвою, в чому переконалися жителі с.Талалаївка. Адже 23 мешканцям цього села 2 листопада в урочистій обстановці вручили Акти на право власності на земельну ділянку, на які вони так довго очікували. Голова Ніжинської районної ради Валерій Анатолійович Марченко наголосив, що саме завдяки безпосередньому контролю та матеріально-технічному забезпеченню представниками команди Юлії Тимошенко здійснюється майже вчасно реалізація вище згаданої постанови.

Дуже приємно, що ці Акти стали першими не тільки в Ніжинському районі , а й в усій Чернігівській області, але це тільки початок. Адже велика впевненість в тому, що завдяки Постанові КМУ №844 від 05.08.09 року найближчим часом всі жителі Ніжинського району отримають документальне підтвердження власності на землю. А представники районної ради будуть і надалі надавати посильну допомогу, що входить до їх компетенції.

Сергій РАЗОН




Теги:Земля, Талалаївка, приватизація, акт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar