реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Перемога на паузі

Згідно тих повідомленнь, що надходять із Вірменії, на позачергових парламентських виборах перемагає відверто ліберальна, не дуже чітко оформлена ідеологічно та схильна до політичних та геополітичних компромісів партія під назвою "Цивільний договір", яку очолює теперішній голова вірменського уряду Нікол Пашинян.

Саме його як проросійські та й, власне, провірменські націоналісти звинувачують у втраті Арцаху, у недбалому ставленні до армії, у надмірній поступливості та у фактичній поразці у тавушській та в арцахській війнах, які мали місце восени та взимку.

Безумовно, те, що людина проросійськість якої є вимушеною, перемогла політичні проекти того арцахського клану, що є відверто промосковським та пропутинським, можна віднести до непоганих новин. До поганих новин маємо віднести практично повну відсутність на цих виборах звичаєвих націонал-соціалістичних та консервативно-революційних вірменських партій, до яких належала більшість добровольців, що брали участь в обох арцахських компаніях. Вірменія програє Азербайджану по багатьох пунктах - принаймні Туреччина вже воює проти РФ й готова підтримувати Азербайджан, відкривши новий антиросійський фронт, у той час як РФ відверто та недвозначно сприймає свого вірменського союзника як непотрібний та надто обтяжливий баласт й можна лише сперечатися щодо того, як довго теперішню війну Анкара, Москва та Баку триматимуть на паузі. Це є питанням часу.

Ігор СКРИПНИК



Теги:Україна - Вірменія, Карабах, Ігор Скрипник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar