реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

«ПЕГАСівські» одкровення» в «Інтермеццо»

6 вересня, у понеділок, о 16.00 у КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів) відомий літератор і громадський діяч Михайло Слабошпицький презентуватиме книгу «Одкровення» в кафе «Пегас».
"Видання справді унікальне тим, що вперше під однією палітуркою представлені не прозові чи поетичні твори, – так написала про нову книгу Михайла Слабошпицького "Українська літературна газета", – як-то практикувалося за радянських часів й нині практикується і називається сумно «братською могилою», а … улюблені анекдоти і кулінарні рецепти півсотні найвідоміших українських письменників, звісно, доповнені «прикольними» автобіографіями і фото. Отакий собі веселий балаганчик"
У програмі візиту пана Михайла Слабошпицького запланована лекція для магістрів Інституту історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету імені Тараса Шевченка.
Ті ж, кого затримають справи, можуть надіслати запитання гостю на електронну адресу [email protected].

Наступного ж дня, у вівторок о 15.00, у КМЦ «Інтермеццо» відбудеться зустріч із поетом Миколою Гриценком. Автор тексту гімну міста Сум, низки популярних пісень, що стали лауреатами пісенних Всеукраїнських фестивалів «Пісня року»: «Сумська мелодія», «Дві долі», «Юності пора» та інших. Микола Гриценко — Лауреат Всеукраїнських літературних премій імені Леоніда Глібова, Олександра Олеся, Івана Кошелівця та Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов».

Прес-служба
культурно-мистецького центру
«Інтермеццо»




Теги:Інтермеццо, Поезія, Слабошпицький


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ну, якщо ще й з кулінарними рецептами... То ой! Треба б сходити:)
Відповідь: Ну, якщо ще й з кулінарними рецептами... То ой! Треба б сходити:)
avatar