реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Пат для ремонтників Міноборони

Контрольно-ревізійне управління в Чернігівській області провело державний фінансовий аудит діяльності ДП „Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння” МОУ.

Результати аудиту засвідчили, що упродовж досліджуваного періоду (2008 —2010 роки — І квартал 2011 року) державне підприємство зазнало збитків на 4,4 млн грн.

Причому не останню роль у цьому відіграло Міністерство оборони України, яке не сплатило (або сплатило невчасно) підприємству за виконані роботи більше 2 млн грн, а також значно скоротило державні замовлення на ремонт військової техніки.

Внаслідок цього у підприємства утворилися борги по податкових платежах до бюджету та платежах до Пенсійного фонду. А це в свою чергу призвело до арешту рахунків та майна ДП виконавчою службою.

Таким чином, підприємство не змогло продати своє майно відповідно до плану досудової санації та вести повноцінну фінансово-господарську діяльність, а значить і розраховувати на погашення заборгованості та вийти із скрути.

За результатами дослідження з метою вдосконалення діяльності суб’єкта господарювання державні аудитори надали рекомендації ДП „Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння” та підготували рекомендації Міністерству оборони України, до сфери управління якого належить підприємство.

Прес-служба КРУ в Чернігівській області



Теги:Міністерство оборони, КРУ, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar