реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Партизанська війна проти міліції

Більше 150 бійців ОМОНу, ФСБ та вертольоти підключені до пошуку партизанського загону, який офіційно називають бандою, очолюваною колишнім десантником. Загін провів кілька збройних нападів на міліцію і оголосив себе борцем з "єврейським фашизмом, що окупував Росію". Події відбуваються у Примор"ї Російської Федерації.

27 травня в селі Вербовому Дальнереченського району був знищений міліціонер. Він знаходився на чергуванні в відділення міліції. Труп був виявлений вранці з декількома ножовими пораненнями грудної клітки.

У ніч на 29 травня партизани атакували відділення міліції в селі Варфоломєєвка Яковльовського району. Міліціонери знищені. Саме відділення спалене.

3 червня на державній трасі Спаськ-Дальній — Варфоломєєвка, між селами Лазаревка і Яковльовка, атаковані міліціонери, що їхали на службовій машині. Є вбиті і поранені.

За повідомленнями місцевих жителів на Інтернет-форумах, партизани зайняли в тайзі стратегічно важливу позицію, маючи вихід з лісу відразу в 3 райони (Амурської Республіки) для завдання бойових ударів московським МВС і ФСБ.

Бійці є ідейними -- напередодні початку збройної боротьби вони опублікували на сайтах свій маніфест, де заявили -- кожен мужик, який є росіянином, повинен підтримати їх боротьбу. І місцеві жителі, за повідомленням сайту Утро.ру, таки підтримують повстанців. Їх очолює 32-літний колишній боєць ВДВ Роман Муромцев. Їх звернення закінчується словами "Слава Росії!".

На дорогах Примор"я міліція та ФСБ перевіряють усі машини. Місцевим жителям рекомендовано не виходити у тайгу. Територія прочісується з вертольотів, а тим часом у тайзі сталися кілька вибухів -- партизани встановили розтяжки з мінами, на яких підірвалися переслідувачі.
За повідомленням агентства «Праві новини» з посиланням на непідтверджені поки дані, партизани — з «Союзу Слов'ян Далекого Сходу». Тож розпад РФ починається.

За повідомленням сайтів Утро.ру, Братство.сом., Кавказ-центр та газети "Комсомольская правда".




Теги:міліція, Далекий Схід, Партизани, Приморя, десантник


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Да здравствует свободная Дальневосточная Республика!
avatar
2
Слава России! Поддержим партизан - освободителей Дальнего Востока!
avatar