реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Пам’яті українського патріота і прилуцького митця Миколи Герасимчука

Чернігівська обласна організація Української народної партії з глибоким сумом сповіщає, що 1 жовтня 2011 року раптово на 57-му році пішов із життя голова Прилуцької міської організації УНП Микола Петрович ГЕРАСИМЧУК.
Микола Петрович народився 21 липня 1955 року в с. Рижани Володарсько-Волинського району Житомирської області, закінчив Одеський педагогічний інститут, останні понад 20 років працював викладачем, старшим викладачем кафедри образотворчого мистецтва та практикуму в навчальних майстернях Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Я. Франка.
Микола ГЕРАСИМЧУК залишився у людській пам’яті як український патріот. Брав участь у боротьбі за незалежність України та в українському державотворенні. Активно боровся за творення у країні демократичного ладу.
Як творча людина він не тільки успішно розкрив свій талант за майже тридцятирічну педагогічну діяльність, але й постійно підтримував молодих митців. Створив і очолював Прилуцьку міську молодіжну громадську організацію «Ремесло». Був ініціатором і організатором багатьох творчих виставок та фестивалів.
Усі, хто знав Миколу Петровича, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.
Світла пам’ять про Миколу Петровича ГЕРАСИМЧУКА назавжди збережеться в наших серцях.
Прощання з Миколою Петровичем відбудеться у Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжу ім. І. Я. Франка 5 жовтня з 12 години.



Чернігівська обласна організація
Української народної партії








Коментарі (0)
avatar