реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пам'яті надійного українця

Є люди, що завжди на видноті. А є ті, що завжди у затінку. Але без цих других перші часто стають порожніми обіцяльниками, бо не мають на кого спертися. Кажучи простіше -- успіх будь- якої справи вирішують не тільки ті, хто запалює, рухає, світить масам, але і ті, хто забиває гвіздка, образно кажучи...
Віталій Логін був серед тих других українців. Він ніколи не світився, але на нього можна було покластися у всіх практичних справах, без яких не звершувалися великі діла.

Віталій Логін народився 11 травня 1958 року у Чернігові, але мати його -- з Кубані. Вчився у чернігівській школі № 3, Київському радіомеханічному технікумі, згодом закінчив Київський політехнічний інститут, мав професію інженера- конструктора- технолога. Перше його робоче місце звалося регулювальником радіоапаратури. З 1980 року працював вільнонайманим в обласному управлінні МВС. Остання посада -- провідний спеціаліст відділу зв'зку управління матеріально- технічного забезпечення УМВС в Чернігівській області.

Віталій Логін з перших років підтримав ідею Народного Руху, в останні роки був членом Конгресу українських націоналістів. Непомітна, але важлива його участь у храмовій варті козацької Катерининської церкви.

Інфаркти, операції і смерть після тривалої хвороби. Так завершився земний шлях Віталія Логіна.

Відспівування згідно його заповіту буде у Катерининській церкві. Чин похорону завтра, 19 травня. Початок -- о 12 годині.

Правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка



Теги:кун, Катерининська церква, Просвіта, УМВС


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Дядя Вітя,дякую Тобі,що Ти Був....
avatar
2
Вічна пам"ять... Дуже сумую, гарна була людина, небайдужий до всього, мабуть тому й серце боліло...
avatar
3
Царство небесне, а земля - пухом!
avatar