реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

От вам і «Плюс – мінус»…

Закон України „Про заборону грального бізнесу в Україні” , який набрав чинності 25 червня 2009 року, суттєво обмежив гральн ий бізнес . Але деякі спритні ділки , нехтуючи законодавчими актами України , не сплачуючи жодної копійки до Державного та місцевого бюджету займаються гральним бізнесом нелегально.

У ході відпрацювання суб’єктів підприємницької діяльності з надання послуг у сфері цього виду діяльності податковою міліцією м. Чернігова нещодавно виявлено нелегальний гральний зал у спорт-барі „Плюс-мінус”, що знаходиться в Чернігові по проспекту Перемоги, 92 .

При обстеженні приміщення виявлено букмекерську контору, замасковану під спорт-бар, у якому проводилися азартні ігри шляхом приймання ставок на спортивні змагання та видачі відповідних виграшів, чим було порушено Закон України „Про заборону грального бізнесу в Україні”. Документи, що дозволяють здійснювати будь-яку підприємницьку діяльність, були відсутні.

У ході подальшого огляду вилучено 3000 грн. та 245 карточок, в яких фіксувалися спортивні події та сума ставки. Отримано пояснення від особи, яка здійснювала гру. Дії працівників податкової міліції у м.Чернігові були засвідчені понятими та викладені в протоколі огляду місця події.

До суб’єктів господарювання, які організовують і проводять на території України азартні ігри, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу у розмірі вісім тисяч мінімальних заробітних плат з конфіскацією грального обладнання, а прибуток (дохід) від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до Державного бюджету України.

Підготувала Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові




Теги:Азартні ігри, ДПІ, Чернігів, податкова міліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar