реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Податкова міліція - нас береже

Рух українського суспільства на шляху європейського вибору, зростання добробуту громадян гальмуються тіньовою економікою та нелегальною зайнятістю. Це одна з найактуальніших проблем, що потребує усвідомлення кожним громадянином.
У ДПІ у м. Чернігові працює спеціальна робоча група, яка у рамках операції «Бюджет» покликана виявляти і припиняти протиправну діяльність суб’єктів господарювання та ліквідовувати міжрегіональні схеми ухилення від оподаткування передусім шляхом притягнення до відповідальності організаторів та виконавців кримінальних оборудок зі створення та діяльності вигодоформуючих і вигодотранспортуючих суб’єктів господарювання, а також стягнення в дохід держави недоотриманих з підприємств-вигодонабувачів сум податкових зобов’язань.
З початку 2010 року зусиллями працівників податкової міліції міста забезпечено надходження коштів до бюджету у розмірі 12,5 млн. грн., виявлено 17 злочинів у сфері оподаткування, з яких 4 – за ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.
Під час проведення операції «Бюджет» порушено 1 кримінальну справу та встановлено 5 задіяних у схемах ухилення від оподаткування СГД, які мають ознаки «фіктивності».
З метою посилення ефективності та результативності цих дій проводиться аналіз діяльності платників податків, створено робочі групи із залученням працівників управлінням оподаткування фізичних осіб та співробітників податкової міліції.
Олексій Барановський, перший заступник начальника ГВПМ ДПІ у м. Чернігові



Теги:Чернігів, податкова міліція, бюджет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar