реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Особливості виробництва нефільтрованого пива

Нефільтроване пиво полюбляють гурмани всього світу. Спеціалісти впевнені, що у цього напою велика кількість корисних властивостей та практично відсутні недоліки. Воно має свою родзинку, приємний аромат та навіть містить вітаміни.

Особливості виробництва

Для виробництва нефільтрованого пива використовують такі ж інгредієнти, як і для будь-якого іншого: солод, дріжджі, хміль, воду та смакові добавки. Проте технологія використовується інша – напій не фільтрують так ретельно та не пастеризують. Завдяки цьому процес бродіння продовжується навіть в пляшці, а зберігається пиво всього 2 тижні.
Під час виробництва напою можуть виконати сепарування або легку фільтрацію. Це дозволяє видалити всі тверді елементи та трохи очистити рідину. Процедура дає ефект, як і попередня фільтрація.
Іноді пиво не фільтрують, проте пастеризують. Спеціалісти стверджують, що такий напій не має корисних властивостей.

Навіщо пиво фільтрують

Нефільтроване пиво досить популярне та має приємний смак. Але процес фільтрації для інших сортів все одно використовують. Це потрібно для збільшення терміну зберігання. Якщо виробляти напій в промислових масштабах, продукцію не розкуплять за декілька днів. Спочатку вона буде знаходитися на складі, потім її доставлять в точки продажу. При цьому пиво має залишатися свіжим та зберегти свої смакові якості.

Головні плюси нефільтрованого пива

Шанувальників у нефільтрованого пива досить багато. Його користь довели фахівці з різних країн. Якщо вживати напій в помірні кількості, можна покращити загальний стан організму. Серед головних переваг напою:

  1. Присутність у складі великої кількості мікро- та мікроелементів, вітамінів групи В.
  2. Користь для стану шкіри. Сприяє зникненню висипів, акне.
  3. Покращує засвоєння важких вуглеводів та білків, оскільки до складу входить органічна кислота, що покращує роботу кишечника.
  4. Очищує організм від шлаків та токсинів, оскільки активує сечовиділення.
  5. Вміст калію заліза та магнію дозволяє покращити роботу імунної системи.
  6. Антиоксиданти у складі пива знижують шанси на розвиток онкологічних захворювань.
  7. Сприяє стабілізації артеріального тиску.

Вживання натурального пива не супроводжується почуттям голоду, як це буває після очищених сортів напою. Його можна не тільки пити, а й використовувати для приготування маринаду до м’яса та різноманітних страв. Дріжджі складаються із цінних та поживних елементів, корисних для організму людини. Таке пиво часто називають живим за те, що процес бродіння у ньому не припиняється, в той час як у фільтрованих напоях часто вбивають всі дріжджові клітини. Тому всю користь пива можна отримати саме з нефільтрованих сортів. Вони відрізняються максимально виразним смаком та ароматом, тому приваблюють гурманів з усього світу.

Замовити приємний напій за доступною ціною можна, якщо перейти за посиланням https://morepiva.ua/ua/kyiv/pyvo/vyd:nefiltrovane/. Магазин пропонує великий вибір, доступні ціни та доставку товару замовнику за короткий час.




Теги:броварня, пиво, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar