реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Опозиція відмовилася голосувати за бюджет, у якому порожньо

Даремно чекали сьогодні журналісти словесних баталій на сесії Чернігівської обласної ради - опозиція просто не з'явилась.

А для озвучення своєї позиції залишили тільки депутата Сергія Журмана, який сказав: «Фракція «Батьківщини» за бюджет голосувати не буде. Оскільки немає ясності щодо того, яким чином буде виконуватися дохідна частина».

Понад 2 десятки питань порядку денного були проголосовані менш ніж за годину. Серед них — обласний бюджет на 2014 рік та програма соціально- економічного розвитку. Якщо депутати прочитали те, за що голосували - то буде велике чудо.

Цього разу голова Чернігівської ОДА не тільки був присутній на сесії, але й поспілкувався із журналістами.

Фрагмент розмови --
– Чи чуєте ви Красну площу у Чернігові і як реагуєте на неї?

--Скажу, що ми не тільки площу чуємо, а й усіх людей, котрі живуть на Чернігівщині. І, звичайно, робимо все для того, аби всі заходи проходили мирно і в межах порядку, щоби не постраждали люди.

-- Ви знайомі з резолюцією Народного Віча?

-- Звичайно.

-- Ваше ставлення до барикад на площі в Чернігові?

-- Вважаю, це не та форма і не той об’єкт, які повинні бути на Красній площі.

-- Ви підтримали Заяву на позачерговій сесії?

-- Хіба цього не було видно на моніторі? Підтримав. Якщо вже говорити на загально-політичні теми, то нам треба у першу чергу зрозуміти: коли горить хата, то борщ не доїдають. Маю сказати, що є баланс інтересів. І для мене головне питання – уникнути протистоянь так, щоби не постраждали люди.



Теги:бюджет Чернігівської області, народне віче, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar