реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Опитування "Сіверщини": Василь Кирилюк

Опитування від "Сіверщини": 1) Ваш підсумок року і прогноз на наступний? 2) Людина року/подія року 3) побажання читачам сайту "Сіверщина"

Відповідає Василь Кирилюк - вчитель, автор підручників з німецької мови, поет, політичний діяч (село Деснянське Новгород- Сіверського району):

2021 рік - рік повного розчарування населення України, більшості з тих 73%, які віддали свої голоси за нові обличчя. Це рік втрачених можливостей. Це рік насилля над українськими родючими чорноземами. Це рік розвалу економіки України і подальшого зубожіння населення. Це рік знищення сіл України через недолугу децентралізацію. Це рік втрати 600- 700 тисяч працездатного розумного населення України, які виїхали за кордон в пошуках кращого життя. Це рік нового витка загострення військової загрози для України.
Це рік згортання свободи слова в Україні.
Подібне можна продовжувати безкінечно...

Людина року- однозначно наш недолугий Президент з його недолугою командою. Але людина в негативному значенні.
В позитивному так і не знайшлося людини в країні, яка б змогла в 2021 році зупинити цей руйнівний процес.
Є надія, що в наступному році в країні відбудуться дострокові парламентські вибори і люди зможуть привести до влади справжніх професійних державотворців, а не дилетантів і любителів збагатитися за рахунок владних крісел.

А побажати читачам Сіверщини в Новому році хочу віри і надії лише на себе, бути готовими до нових катаклізмів в країні і в нашому житті, готовими захищати нашу незалежність в міру своїх сил і можливостей. А ще любові і миру в кожній душі. Бо тільки через любов і мир в кожній душі, можна сподіватися на мир і любов у світі.



Теги:Деснянське, Василь Кирилюк, підсумки року, новорічне опитування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar