реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вчитель від Бога

Сьогодні в селі Деснянське (колишня назва - Свердловка) Коропської громади ховають Василя Деинсовича Кирилюка.

Його син Володимир, що зараз боронить Україну від кацапів, написав: "Він дуже любив людей і життя, і жив заради підтримки всіх нас і нашої країни. Він показував приклад, як жити наповну, Він навчив, що гроші не мають ніякої ні матеріальної ні духовної цінності, що найважливіше це почуття і емоції, навчив любити людей. Він був люблячим чоловіком, батьком, який відкривав нам світ, і турботливим дідусем. Його безмежності душі вистачало на тисячі людей і друзів.
Він змінював світ на краще і у нього це гарно виходило, ніякі перешкоди його не зупиняли. Він був ланцюгом всієї родини від України до Аргентини, він був творцем з великим серцем.
Порожнечу, яку утворилась, може заповнити лише пам'ять про важливі речі, які він зробив в цьому житті, і безмежна вдячність за те, ким він був".

До цих слів лишається додати, що Василь Кирилюк був свого часу головою Коропської районної організації Руху - УНП, завідував відділом освіти, був відомим вчителем німецької мови і автором підручників, поетом та мандрівником.
Він був одним з тих, хто творив нову, незалежну Україну.

Спочивай з миром, Василю Денисовичу!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Кирилюк, Коропська громада, Чернігівський Рух, Деснянське


Читайте також



Коментарі (0)
avatar