реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Операція "по внєдрєнію" вдалася!

Відбулася перфектна гебістська операція ''па внєдрєнію спєцаґєнта во вражескую насіалістічєскую срєду''. Браво! Всього лиш п'ятихвилинний ролик на ю-туб, з московським агентом, внесеним до бази Миротворця, на невідомому каналі, у нашвидкоруч декорованій сцені і і вуаля - ти лідер симпатій в населення з відсутнім критичним мисленням, як таким. Зрештою, а чому й ні? В країні, де охлос сприймає не за справами, а за постановочними, добре зрежисованими трюками та словами - це йде на ура!

В полку виборців а ля ''плач Україна'', ''калина зламана'' та ''втраченої цноти'' прибуло - нова месія дроздов. Цей сегмент виборців чітко знає, що мсклська агентура має ходити в будьоновках, косоворотках та з балалайками. І всі на одне лице та прізвище - добкін.

Історія справді нікого, нічому не вчить. А тим більше наша, тим паче наших людей. Ні приклади гебістської роботи столітньої давнини, ні їхньої ''праці'', під прикриттям легендованих агентів, зі знищення наших лідерів ОУН і УПА, потім в середовищі шістдесятників, дев'яностих років чи сучасності. Глибше навіть не заглядаю.

Дроздов до 2014 року ''мочив'' націоналістів, висловлювався за двуєзичіє, пропагував галицький сепаратизм, а в 2014 році зривав мобілізацію!

Класична спецінфооперація.

За допомогою незрячих та глухих, завели самопоміч і садового ''львофф гаваріт па рускі'', тепер вакарчука ''Голос в ср@ці'', а завтра проголосують за сєнцова та дроздова. А згодом? А згодом інфантили розчаруються і їм знову дадуть на вибір агентуру. Аби лиш не націоналісти.

Вічна ходьба по колу, вічна місце в московському стійлі, вічно в гівні через відсутність розуму, мудрости та адекватности.

Молодці! Вміють працювати!

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Остап Дроздов, Андрій Міщенко, агенти ФСБ, львів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar