реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Оновлення країни" занурилося на дно чернігівського озера. Фотозвіт

7 серпня, чернігівський осередок громадської ініціативи «Оновлення країни» здійснив екологічну акцію присвячену пропаганді здорового способу життя та підводному плаванню – прибирання від сміття берегів та дна озера Яма, що розташоване на в’їзді до міста.
- «Оновлення країни» потрібно розпочинати з себе, своєї вулиці, свого міста, - наголосив активіст «ОК» Олексій Корж, - ми ж розпочинаємо очищення від бруду берегів та дна озера. Багато партій, громадських організацій проводили прибирання сміття, але ніхто на відміну від нас не «зазирав» на дно. Підводний світ чудесний, красивий але глибини озера внаслідок життєдіяльності людини надзвичайно засмічені – пляшки, пластик, шини іноді трапляються навіть металеві арматури.
Того дня активісти «ОК» зібрали більше десятка пляшок пластикових та скляних, шин з дна озера та його берегів, які пізніш відвезли на міське сміттєзвалище.
З вас сім рублів, п’ять копійок, за прийом сміття, - повідомили нас на в’їзді до сміттєзвалища «Масани». Нажаль «рублів» не знайшлося, тож розрахувалися гривнями.

Ясь ОЛЕШКО







Теги:Україна, Масани, Екологія, озеро, сміття, Оновлення країни, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar