реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

«Омікрон» сміється

Поки у Facebook тривали дискусії про обов’язковість вакцинації, COVID-19 мутував у легку і особливо заразну форму. Складається враження, що за ці тижні заразилися вже всі знайомі. Наша сім’я – не виняток. Хвороба минула, а з неприємних наслідків – відчутне зниження продуктивності мозку. Маю надію, скоро це минеться.

Окрім високої температури, ці дні мене мучило одне питання. Якщо вакциновані теж хворіють, то чим аргументовано встановлення суворих обмежень для невакцинованих? Так, є ймовірність, що вакциновані легше переносять хворобу. Тоді це рішення, яке стосується власного здоров’я, але аж ніяк не питання суспільної безпеки. Тим паче не наскільки серйозне, щоб у широкому ряді професійних сфер невакцинованих відсторонювали від роботи: від двірників до державних службовців.

Тим часом Велика Британія, Ізраїль, інші країни послаблюють обмеження. Все йде до того, що коронавірус просто стане неприємною, але невід’ємною складовою нашого життя як грип і ангіна.

Сподіваюся, що це мій останній пост на цю тему. Але як знати. Терпець може урватися, якщо для входу у «Пузату хату» вимагатимуть довідку про бустер.

Андрій РИБАЛКО



Теги:короновірус, Андрій Рибалко, Омікрон, ковідоістерія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar