реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вогонь по противниках примусової вакцинації

У Нідерландах третю добу поспіль тривають антикоронавірусні протести, супроводжувані зіткненнями з поліцією і масовими заворушеннями.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Відзначається, що масовими заворушеннями охоплена низка Нідерландських міст, зокрема, повідомляється про бунти та протести в Леувардені, Гронінгені, Енсхеді й Тілбурзі. Люди кидали в поліцейських камінням і підпаленими предметами на знак протесту.

У місті Енсхед поліція застосувала силу і розігнала натовп кийками. У Леувардені поліцейські машини були атаковані одягненими в Чорне групами людей, які кидали в фургони каміння, фаєри та скандували антиурядові гасла.

Нагадаємо, раніше в Нідерландах, де протести проти антикоронавірусних обмежень переросли в масові заворушення, поліція в Роттердамі відкрила вогонь по протестуючих. Поліцейські розстріляли демонстрантів після попереджувальних пострілів.

Поліція в Брюсселі за допомогою водометів і сльозогінного газу розігнала акцію протесту противників карантинних обмежень, які 21 листопада вийшли на вулиці бельгійської столиці.

Також на цю тему: біля десяти тисяч морських піхотинців США можуть бути звільнені зі служби, адже досі не вакцинувалися.

Австрія, попри високий відсоток вакцинованих, ввела жорсткий локдаун, проти чого тривають виступи у ряді міст. Великобританія натомість заявила, що не вводитиме примусової вакцинації та не оголошуватиме локдаун.

За повідомленнями інформагенцій



Теги:антивакцинатори, ковідоістерія, короновірус, Австрія, Великобританія, Нідерланди


Читайте також



Коментарі (0)
avatar