реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

... А ви радійте рамкам і репресіям!

Університет Джона Гопкінса провів дослідження щодо ковідних обмежень і виявив, що їхня ефективність складає два десятих відсотка. Простіше кажучи, оці всі локдауни, а потім пізніші обмеження не мали жодного сенсу. Просто нарід так налякався, що вимагав від урядів щось робити. Уряди і робили те, що вміли найкраще - обмежували права громадян. Правда, з благословення самих громадян, принаймні великої їх кількості.

Я ще можу зрозуміти, перший локдаун коли ще не накопичилося достатньо належної інформації. Але потім вона накопичувалася і безглуздість обмежень стала очевидною, звісно за умови спокійного співставлення фактів. Тим не менше, наш висококомпетентний уряд запровадив обмеження для тих, хто не має ковідпаспортів. Але найприкріше, що наша прогресивна громадськість радісно підтримала репресії проти невакцинованих. У ФБ натовпи наріду радісно повідомляли, що в такому то ТРЦ нас перевірили. І жодного невдоволення з цього приводу не висловлювали.

Ось так, дорогі друзі, страх затьмарює розум настільки, що нарід погоджується, коли його заганяють у рамки нічим не обґрунтовані. Точніше обґрунтовані тільки істерикою з ЗМІ.

На всяк випадок нагадаю: я ніколи не був проти вакцинації. Я був проти ось таких тупих методів її запровадження. Нині одна країна за іншою скасовують репресивні обмеження, попри те, що кількість захворювань на Омікрон росте. Лише в нас збираються і далі репресувати. Так що? Будемо підтримувати?

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, Омікрон, Локдаун, ковідоістерія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar