реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Олігархи вбивають українське село

Як антиукраїнський олігархат вбиває українське фермерство, а відповідно, і українське село

Кількість малих сімейних аграрних господарств за останніх 10 років скоротилася більш ніж на 60%. Фактично, в Україні створено штучно такі умови, за яких фермери в принципі не можуть конкурувати із олігархічними агрохолдингами.

Завжди Україна була в ролі світової житниці. Ми є найбільшим у світі виробником соняшнику й соняшникової олії, в різні роки входили до десятки найбільших виробників кукурудзи, пшениці, ячменю, сої, ріпаку, картоплі, вишні, черешні, горіхів, м'яса птиці. При цьому, олія для внутрішнього споживача продається за захмарними цінами олігархічними агрохолдингами. Ціни на цей продукт вже перевищили ціни на нього в деяких європейських країнах. Ми бачимо очевидні спекуляції з цінами на хліб і олію, інші продукти, польські яблука дешевші за наші українські. В такий штопор економіку заганяють олігархічні монополії і повна залежність від них продажної антиукраїнської влади. Антимонопольний комітет фактично як ручні песики для захисту олігархів від покарання.
Сільське господарство – один з китів, на яких тримається українська економіка. Аграрна продукція становить майже половину українського експорту, а її продаж приносить до 40% валютних надходжень в країну. Україна може виготовляти і для наших громадян на внутрішній ринок, і на зовнішній за доступними цінами якісні органічні продукти.

В світі потреба харчування зростає, загострюється конфлікти через землю і воду. Чисельність населення Землі зростає, тому конкурентна перевага України – 32 мільйони гектарів чорнозему.

Це землі сільськогосподарського призначення, які можуть прогодувати сотні мільйонів людей. Це безцінний ресурс, який має належати нам і нашим нащадкам, українській нації, майбутнім поколінням нашого народу.
Тепер головне - цю землю антиукраїнська олігархія і їхні зелені маріонетки у владі на чолі із євреєм Зеленським, збираються продати за безцінь олігархічним мафіозним кланам, транснаціональним чужинським корпораціям, банкам тощо. Для цього вже було ухвалено відповідні закони і вже цього року планується запустити дерибан землі сільськогосподарського призначення, ймовірно будуть згодом продаватися і землі культурного, заповідного призначення тощо.

Думаю, що це спецоперація із обезземелення, викрадення в українського народу найдорожчого - найціннішого стратегічного ресурсу, наслідком якого буде тотальне знищення наших сіл, зачистка їх від населення, засилля агрохолдингів і чужинських корпорацій, зубожіння громадян, космічні ціни на продукти харчування. Найголовніше - це втрата життєвого простору нації, це злочин проти сучасних і майбутніх поколінь. Взагалі ми можемо втратити незалежність України, коли вже навіть не буде за що воювати.

Очевидно, що єдиним засобом зупинки цього катастрофічного сценарію, наслідки якого ми вже бачимо неозброєним оком, може бути тільки організований спротив української нації, а відповідно, національна революція, знищення олігархату як явища та усіх злочинних монополій. Нова, справді українська влада, єдина може забезпечити лише корінні інтереси українців.

Починається серйозна боротьба за наше майбутнє, або пан або пропав...

Володимир БАРЦЬОСЬ



Теги:олігархат, Володимир Барцьось, фермери, олія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar