реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Окупанти на Донбасі приведені в підвищену бойову готовність

Російська Федерація нарощує бойовий потенціал на тимчасово окупованих територіях та біля кордонів України. Про це йдеться у зведенні пресслужби Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, з’єднання і частини першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ приведені у вищі ступені бойової готовності.

Особовий склад противника відкликано з відпусток, достроково відправлено до місць проходження служби осіб, які перебували на лікуванні у медичних закладах, здійснюється поповнення боєприпасами передових підрозділів.

Водночас серед особового складу окупантів та місцевого населення поширюються чутки про імовірність початку бойових дій із можливим їх переростанням у повномасштабний військовий конфлікт під час проведення у Криму 17-18 березня заходів з нагоди чергової річниці окупації півострова за участі в них вищого російського державного та воєнного керівництва.



Теги:донбас, розвідка, російсько - українська війна, Міністерство оборони України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar