реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одеський бойовик

За нашими джерелами, ситуація з убивством міліціонерів під час затримання російських кілерів в Одесі дещо відрізняється від офіційної.
Група кілерів протягом року виконувала замовлення одного з нинішніх тіньових керівників України. А саме — акції залякування і вбивства тих бізнесменів, які не віддавали свій бізнес, пов'язаний з портовими перевезеннями
.

Офіційна міліцейська статистика ретельно приховує той факт, що за останній рік в Одесі і інших портових містах України сталося кілька вбивств і зникнень людей, пов'язаних з портовими перевезеннями. Господар громадян Росії вже не перший місяць проводить «консолідацію» цього бізнесу в своїх руках, втім, і не тільки цього. Замовлення на усунення кілерів прийшло саме від їхнього господаря. Причина — група стала некерованою, почала бавитися «лівими» замовленнями.

Саме тому групу передбачалося брати тихо, щоб потім також тихо передати кілерів людям «господаря», які б за своєю давньою звичкою поховали їх де-небудь під дорожнім полотном. Кого саме напряг господар для вирішення цього питання — нам достеменно не відомо. За однією версією- Могильова, за іншою — начальника УМВС Одеської області. Безпосередній наказ на затримання віддав якийсь заступник начальника УМВС Одеси. І ось тут починається підстава. Старшим в цій операції був призначений командир роти «Беркута», цілком нормальний співробітник, який зараз з пораненням знаходиться в лікарні. Начальство передало йому інформацію про те, що з Миколаєва до Одеси на такому-то автомобілі буде їхати іноземець, який знаходиться в розшуку і якого необхідно затримати. Все. Не було сказано нічого ні про групу злочинців, ні про те, що вони є фахівцями з убивств. Мало того, на затримання групі не видали бронежилет і автоматичної зброї. У міліціонерів були тільки пістолети.

Більше читайте в газеті "Сіверщина" за 6 жовтня



Теги:кілери, портовий бізнес, Могильов, Одеса


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В принципі зрозуміло. Проет існує й інші версія, що міліція виконує обовязки ФСБ. Одеса перетворюється на Махачкалу.
avatar