реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одеські постріли почули у Києві

Після захоплення групою україноненависника Ігоря Маркова міського сміттєзвалища Одеси міський голова Едуард Гурвіц заявив, що так цього залишати не можна. Зрештою, припинення вивозу сміття з Одеси загрожувало не просто смородом, а паралічом міської інфраструктури.

Марков же пішов на рейдерську атаку з ікльікох причин -- це підприємство до порушення кримінальної справи щодо нього належало йому і там, за свідченнями, зібраними одеським журналістом Дмитром Бакієвим, працювали на Маркова безправні раби -- безхатьки. Декого було і вбито там за непокору та заховано у смітті. Робота міського сміттєзвалища, як комунального сміттєпереробного підприємства, могла розкрити секрети Маркова.

Заступник міського голови Вахтанг Убірія, захищаючи міські інтереси, приїхав на підприємство. На нього напали марковські рейдери, які вже завели туди свою техніку. Віце-голова Одеси вистрілив у повітря, щоб привернути увагу парвоохоронців, які, як завше, нічого не бачили, не чули, не знали... Гроші можуть оглушити і осліпити...

У свою чергу, ЦГЗ Одеського облуправління міліції поширив повідомлення, що за фактом події на території міського звалища порушено кримінальну справу за ознаками хуліганства.

Глава Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук дав розпорядження керівництву правоохоронних органів "відзвітувати" про стрілянину на кар`єрах. Бо цим, бачте, зацікавився Президент Віктоор Янукович.

За матеріалами сайтів http://odesinform, "Українська правда".




Теги:сміттєзвалище, Марков, Гурвіц, постріли, Одеса


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А вы ничего не путаете? Это Марков рейдерской атакой пошел? Это на Убирию напали? Ну ёптить, вранье без покраснений!
avatar