реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Очікується великий перерозподіл кадрового пирога

З наближенням 2015 року ситуація у вітчизняному політичному середовищі все більше нагадує прокинення вулкану, з непередбачуваною поведінкою. Хоча ця непередбачуваність, в більшості випадках, притаманна лише пересічним громадянам, які, з тих чи інших причин, не «занурюються у справи державні».

Тим часом, у політичному світі України набуває обертів процес підготовки до президентських виборів. Майбутні кандидати на посаду Президента України, незалежно від фракційної приналежності, розробляють стратегію щодо участі у відповідній виборчій кампанії, враховуючи будь-які дрібниці та нюанси, які можуть бути ефективно використані в цих перегонах.

В той же час, прослідковується ймовірність появи, до цього часу непередбачених, повноправних учасників виборчого процесу, які своєю діяльністю, демонструють вірогідність подання відповідної заявки до Центрвиборчкому.

Можна провести паралелі з вищевказаним, спостерігаючи за діяльністю секретаря РНБО Сергія Клюєва, який став єдиним власником славнозвісного ТОВ «Танталіт», до власності якого приписують «Межигір’я». Що може означати такий крок Сергія Клюєва, які мотиви фактичного придбання ним резиденції Президента України? Яка можливість наявності у Президента потенційного спадкоємця?

З Адміністрації Президента виходить новина за новиною, але найчастіше говорять, що С.Льовочкіна місце займе Андрій Клюєв, а М.Азарова саме Сергій Клюєв – чим не брати Качинські по-українськи.

"Argumentum.Info"Блог Цензор нет



Теги:Клюєви, вибори- 2015, Адміністрація президента, РНБО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar