реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Обвинуваченого в крадіжці Авер'янова приведуть в суд силоміць?

На наступне судове засідання, 28 вересня о 14:30, обвинувачений у крадіжці авто та підробці документів голова виконкому Радикальної партії Олега Ляшка Олег Авер'янов прийде із приводом.

Про це стало відомо в ході судового засідання в Чернігівському районному суді Чернігівської області, передає кореспондент Нова Влада.

Нагадаємо, у даній справі голова виконкому Радикальної партії Олега Ляшка Олег Авер'янов є обвинуваченим у крадіжці авто Porche Cayenne та підробці документів – кримінальне провадження №42015100010000106 за ст. 358 (підробка документів) та за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

Політик в четвертий раз не з'явився на судове засідання, написавши листа про те, що він здав тест на COVID-19 і виявив у себе симптоми коронавірусу: підвищення температури та слабкість.

Разом з тим, за словами потерпілої у цій судовій справі Євгенії Авер'янової, напередодні підготовчого засідання суду, призначеного на 8 вересня, Олег Авер'янов відвідував їхніх спільних дітей у місті Прилуки, приїхавши до них із Києва. Також 6 вересня, після здачі тесту на COVID-19, він вирушив на збори Радикальної партії Олега Ляшка, про що свідчать фото у соцмережах.

В ході судового засідання прокурор Ткаченко заявив клопотання про примусовий привід обвинуваченого на наступне засідання у супроводі поліції. Клопотання було задоволене.

Також суд зобов'язав адвоката Олега Авер’янова В’ячеслава Дереча вручити йому повістку про наступне судове засідання. Таким чином планується уникнути повторення ситуації, коли обвинувачений кілька разів поспіль не був належним чином повідомлений про час та дату судового засідання начебто через те, що не отримав судову повістку.

Як писала Нова Влада, Олег Авер'янов офіційно заявив проти присутності журналістів на судових засіданнях, де він є фігурантом у справах.

Зараз Олег Авер'янов балотується на місцевих виборах до Чернігівської обласної ради за списками Радикальної партії Олега Ляшка. Його екс-дружина Євгенія Авер'янова, яка є потерпілою у справі про викрадення авто, також балотується до Чернігівської облради за списками партії «Наш край».

Нова влада



Теги:Авер'янов, Прилуки, РПЛ, крадіжка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar