реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Обстріл Москви: радість росіян і істерика Соловйова

Речник Генерального секретаря ООН Стефан Дюжаррік заявив, що ООН засуджує будь-які атаки на цивільні об’єкти, проте атаки дронів на Москву неможливо порівняти з щоденними обстрілами Києва.

Атака дронів на Москву викликала переполох у московського керівництва. Навіть Путін визнав недосконалість російської ППО. І хто би міг подумать, що через рік від початку Широкої війни, від Бучі та Ірпеня, від катівень у Ягідному та Куп'янську російський фюрер буде бідкатись про захист неба Москви?!

Натомість прості росіяни так радіють обстрілам Москви, що мусив істерично реагувати навіть головний пропагандон Кремля Соловйов. Адже вони в коментарях накидали радісних вигуків, підтримуючи ЗСУ, які вдарили не просто по Москві, а по Рубльовці, де живуть олігархи. Один дрон впав навіть за 3 кілометри від особняка Путіна.

Соловйов став верещати, що на Рубльовці живуть також росіяни - овва, це ж хто там росіяни?! Покажіть хоч одного! Та й сам же Соловйов такий росіянин - у нього тільки прізвище російське, а паспорт є ізраїльський, на озері Комо в Італії мав дві вілли, які вже, щоправда, конфісковані італійським урядом. "Тожеросіяни", ага!

Власне, реакція простих росіян на обстріли Рубльовки яскраво свідчить про розлом російського суспільства напередодні розпаду Росії.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:широка війна, Соловйов, Рубльовка, розпад Росії, режим Путіна, москва


Читайте також



Коментарі (0)
avatar