реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Обшук у депутата проводили фіктивні працівники прокуратури?

За здійснення незаконного обшуку в квартирі ніжинського депутата почато кримінальне провадження

4 лютого депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим повідомив, що 1 лютого цього року працівники прокуратури Чернігвської області застосували свавілля й у незаконний спосіб провели обшук в його квартирі. Після цього депутат міської ради Багрінцев Максим заявив: «Після обшуку дані особи рекомендували депутату не брати участі в судовому засіданні по справі мера м. Ніжина, у якості свідка". Справа міського голови Ніжина М. Приходька зараз розгдлядається в апеляційному суді м. Чернігова.

У ході перевірки Ніжинською міжрайонною прокуратурою встановлено, що особи, які здійснювали обшук в квартирі депутата Багрінцева, не являються працівниками прокуратури Чернігівської області, але мали при собі посвідчення працівників прокуратури Чернігівської області старого зразка, що й дало їм можливість увійти в довіру до депутата міської ради Багрінцева Максима та здійснити обшук.

8 лютого Ніжинським міським відділом міліції за проведення незаконного обшуку невідомими особами, які видавали себе за працівників прокуратури, почато кримінальне провадження за ст.162 Кримінального кодексу України за фактом порушення недоторканості житла. Ведеться слідство.

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:Ніжин, обшук, Багрінцев, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar