реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Обласний чемпіонат з шахів серед воїнів АТО

В Чернігові на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1, з метою популяризації шахів в області, підвищення спортивної майстерності пройшов перший в області, та не тільки в області, а й в Україні – чемпіонат з активних шахів серед учасників бойових дій.

І не біда, що в першому чемпіонаті взяли участь тільки 10 чоловік, головне що він відбувся. Завітали учасники бойових дій з Сосниці, Носівки, Коропа, Варви та Чернігова.

Організатори змагань - Департамент сім’ї, молоді та спорту, шахова федерація, міська організація «Спорт для всіх» зробили все, щоб ці змагання відбулися дієво. Відкриваючи змагання, Ніна Лемеш, начальник Департаменту сім’ї молоді та спорту в Чернігівській області, передала вітання від голови облдержадміністрації Валерія Куліча та закликала всіх учасників чемпіонату популяризувати спорт серед молоді у себе в районах.

Проведення першого чемпіонату в області передує Всеукраїнському чемпіонату, який пройде навесні у Чернігові. А саме сьогодні у нашій області відкривається нова сторінка розвитку фізичної культури і спорту.

Змагання пройшли згідно кодексу ФІДЕ за швейцарською системою в 7 турів. Фінансову підтримку чемпіонату надав депутат обласної ради Олег Авер’янов, що дало змогу нагородити учасників змагань згідно зайнятих місць.

А головний приз - Кубок, медаль та грошову премію в розмірі 1500 тисяч гривень отримав кандидат у майстри спорту Леоненко Андрій з Чернігова. Друге місце - медаль та грошову премію в розмірі 1200 гривень отримав Логвін Сергій з Варви. Третє місце -медаль та грошову премію в розмірі тисячі гривень отримав Тильний Володимир з Носівки.

На фото - lепутат Деснянської районної ради в місті Чернігові,переможець чемпіонату, учасник бойових дій, КМС Леоненко Андрій під час гри.

Фото Віктора КОШМАЛА



Теги:Віктор Кошмал, Деснянська районна рада, АТО, шахи, чемпіонат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar