реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Оберіг для бійця

За ініціятиви Прилуцької міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та за підтримки міського голови свободівця Дмитра Барнаша відбувся конкурс дитячого малюнку "Оберіг для бійця".

Захід проходив на площі перед Собором Різдва Пресвятої Богородиці (УПЦ КП). Бажання взяти участь у конкурсі виявили більше трьох десятків дітлахів. Малюнки містили послання до наших вояків, зокрема діти підписували їх такими гаслами: "Повертайтеся живими, ми Вас чекаємо!" "Слава Україні!" "Любимо свою армію!". "Пишаємося вами!", "Повертайтеся з перемогою!" Готові малюнки-обереги розміщували на стенді, щоб всі охочі мали змогу ознайомитися з посланнями до вояків.

"У нашій країні зараз триває справжня війна, хоча й неоголошена. Діти все бачать і розуміють. Ми вирішили провести цей конкурс, щоб дітлахи змогли висловити своє бачення країни сьогодні. У деяких з них татусі зараз захищають цілісність України на Донбасі, для цих малюків конкурс мав особливе значення. Всі малюнки найближчим часом будуть відправлені нашим бійцям в зону АТО. Сподіваємося, вони стануть для них справжніми оберегами, адже зроблені руками дітлахів з найщирішими почуттями", – розповів свободівець Дмитро Волошин.

У заході взяли участь діти від трьох до чотирнадцяти років. Всі учасники конкурсу отримала грамоти, подяки, подарунки. Дітлахи просили, проводити такі акції частіше, бо теж хочуть допомагати нашим військовослужбовцям. Це вкотре доводить, що українська нація єдина та всі від малого до великого готові стояти пліч-о-пліч на захисті нашої держави.



Теги:Чернігівська єпархія, Прилуки, свобода, російсько- українська війна, оберіг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar