реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Обережно на дорозі!

За прогнозами Укргідрометцентру, ускладнення погодних умов на території Чернігівської області почнеться з середи, 17 січня: мокрий сніг, місцями сильні опади та хуртовини. 18 січня очікується сильний вітер, місцями пориви 15-20 м/с, дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів.

До уваги водіїв! Погіршення дорожніх умов вимагає бути уважнішими на дорозі, обмежити швидкісний режим, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу руху, правил маневрування, аби уникнути втрати керованості і небезпечного збільшення гальмівного шляху. Також слід утриматися від поїздок за умов засніженості автодоріг та ожеледиці.

Служба автомобільних доріг закликає всіх водіїв обов’язково використовувати зимові шини, власників великогабаритних транспортних засобів — обладнати автомобілі ланцюгами проти ковзання. А також укомплектувати автівки тросами буксирування та лопатами.

За умов обмеженої видимості варто користуватися освітлювальними приладами.

У випадку різкого погіршення погодних умов із високою ймовірністю утворення транспортних заторів водії та перевізники можуть перечекати зимову негоду на майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області цілодобово працює «гаряча лінія» за телефонами: (0462) 66-18-93, (095) 27-143-74.

За інформацією Cлужби автомобільних доріг у Чернігівській області



Теги:служба автомобільних доріг, зимова дорога, погіршення погоди


Читайте також



Коментарі (0)
avatar