реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Снігопад: автомобілі у пастках

Потужні снігопади, які прокотилися Україною впродовж останніх днів, призвели до неабияких проблем на дорогах Чернігівщини. Щоденно у пастку потрапляють десятки автомобілів.

Про це овідомила пресслужба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, рятувальники 17 разів буксирували транспортні засоби різного розміру та призначення. Усі вони через ускладнення погодних умов потрапили у снігові замети. За допомогою спеціальної техніки допомогу отримали 36 людей. Так, із заметів вивільнили 23 одиниці техніки, серед яких 2 шкільні автобуси, автомобіль швидкої медичної допомоги, 16 вантажних та 4 легкові автомобілі.

Дорожнє господарство працює в посиленому режимі. Усього на період снігопаду залучено 117 одиниць спеціальної техніки. Покриття місцями засніжене. Техніка продовжує розчищати дороги. Усього на період снігопаду залучено 117 одиниць спеціальної техніки. В першу чергу працюють над забезпеченням проїзду на дорогах міжнародного та національного значення.

Станом на 17:00 11 лютого на дорогах області для забезпечення проїзду працювало 36 одиниць техніки та 44 працівники підрядних організацій, на 21:00 40 одиниць техніки та 49 чоловік. Зранку 12 лютого станом на 05:00 у роботі було 40 механізмів та 49 дорожників.



Теги:служба автомобільних доріг, автодороги, снігопад, ДСНС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar