реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Обдурив? Бо хотіли бути обдуреними

-Це що він нас просто обдурив? Ну як же ж так ми ж повірили?

І мені шкода цього вайлуватого немолодого чоловіка, у якого дружина працює завучем у школі, і вони дійсно голосували за підвищення зарплат і зниження тарифів. Ну і за все хороше проти всього поганого, у тому числі за мир на всій планеті.Так само буває шкода жертв наперсточників або телефонних шахраїв, але одночасно дивуєшся – боже мій, сто років цьому трюкові, а люди все одно ведуться.

Так, він вас обдурив.Він брехав, дивлячись вам у очі. Брехав, коли висміював і принижував Порошенка, брехав, коли обіцяв вирішення проблем, які у принципі не мають вирішення, ні простого, ні складного.Як там у нього було, пам’ятаєте? «Я розповім вам про Україну своєї мрії. … Де підставою призначення на посаду є розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей.»

Міністр закордонних справ, для якого за щастя загибель 11 українців. Голова прес-служби, нездатна написати слово «Канада». Сивоха запихається піццою, приготовленою для полонених. Му-му депутати тікають від телекамер. Повії, сутенери, злодії, любителі швидкісних машин і розкішних квартир, "рєшали" і випадкові перехожі, божевільні з довідками і без.

«Держава для Людини, а не Людина для держави. Повага до людської гідності повинна стати основним принципом у діяльності держави.» Україна не стала країною, у яку повертаються. Україна стала країною, з якої тікають у страху за життя і свободу. Країною, у якій президент особисто призначає «винних» у вбивстві, керуючись голосами у своїй голові. Де «убивцею» може стати кожен неугодний, і тебе підтримає тільки купка друзів під будівлею бутафорського суду.

Де детінізація економіки, де референдум по НАТО, де недороге кредитування і розвиток внутрішнього виробництва, де дієвий закон про імпічмент? Де все, де ікебана, Вова? Він вам брехав і продовжує брехати, нагромаджуючи одну брехню поверх другої. Він тримає людей за ідіотів, нездатних пригадати обіцянки річної давнини.І вся різниця між нами, «порохоботами», і виборцями Зеленського у тому, що ми з самого початку бачили обман.

Бачили, кричали, били на сполох, приймали насмішки, сварилися з друзями і родичами. А потім утішали себе тим, що хоч одного зі ста, хоч когось вдалося зупинити. Це була така собі втіха. Не знаю, чи наступний рік стане роком масового прозріння. Для мене очевидно, що особа, яка прийшла до влади на брехні і править брехнею, не має права представляти мою країну і мій народ ні перед ким.Є таке хороше слово, Вова, ти мусив його уже чути.

Не-ле-гі-тим-ний.

Нестор НАЗАРОВ



Теги:Нестор Назаров, Мендель, виборці Зеленського, Сивохо, порохоботи, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar